Elinde bıçakla yolu kapattı, sürücülerden meydan dayağı yedi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir kişi, döner bıçağıyla yolu trafiğe kapatıp kendisine zarar verdi. Şahıs uzun süre ikna olmayınca vatandaşlardan meydan dayağı yedi. Jandarma tarafından kurtarılan zanlı, gözaltına alınarak karakola götürüldü.

Siverek-Şanlıurfa Yüksek Öğretim Okulu yakınlarında bir kişi, yolun ortasına geçerek araçları durdurdu. Elinde döner bıçağı olan şahıs, kendisine zarar vermeye başlayınca sürücüler jandarmayı çağırdı.

Elinde bıçakla yolu kapattı, sürücülerden meydan dayağı yedi

VATANDAŞIN SABRINI TAŞIRDI

Bölgeye sevk edilen güvenlik güçleri, şahsı ikna etmeye çalışırken arkada oluşan araç kuyruğu da uzayıp gitti. Dakikalarca sıcakta beklemek zorunda kalan vatandaşlar, dakikalarca ikna olmayan zanlıya önce taş attı, sonra tekme tokat daldı.

Elinde bıçakla yolu kapattı, sürücülerden meydan dayağı yedi

JANDARMADAN TERS KELEPÇE

Jandarma, havaya ateş açarak öfkeli kalabalığı engellemeye çalıştı. Ortalığı birbirine karıştan şahıs ise kelepçelenerek gözaltına alındı. Ardından trafik yeniden açıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...