Elazığ'da korkutan deprem!

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Elazığ'da korkutan deprem!

GÜNDEM Haberleri  / Haber Merkezi

Son deprem haberi Elazığ'dan geldi. Maden merkezli deprem yerin 5 km derinliğinde gerçekleşti. Kandilli Rasathanesi İlk verileri paylaştı, işte son gelişmeler...

Korkutan deprem haberleri gelmeye devam ediyor. Son olarak Elazığ sallandı, Kandilli Rasathanesi depreme ilişkin verileri sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

ELAZIĞ 3,3 İLE SALLANDI

Kandilli verilerine göre Elazığ'ın Maden ilçesinde 3.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 02.00'da meydana gelen deprem yerin 5 km derinliğinde gerçekleşti. Deprem sonrası herhangi bir olumsuz ihbar yapılmadı. 

İŞTE SON DEPREMLER

Yaşanan depremlerin saatini ve şiddeti anlık olarak takip etmek mümkün. AFAD tarafından yayımlanan listede İstanbul, Elazığ, Düzce, Van, Diyarbakır, Muğla, Tokat, Bingöl, İzmir, Manisa, Malatya ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİNE BAKMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...