Gündem - Gündem
40 dakika önce

2 PKK'lı terörist daha Mehmetçiğe teslim oldu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Mehmetçiğin kararlı operasyonları neticesinde Irak'tan kaçan 2 PKK'lı teröristin Habur’daki Hudut Karakoluna teslim olduğunu açıkladı.
 - İsrail yüzünden 4 esirle daha irtibat kesildi
50 dakika önce

Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde duyurdu! İsrail yüzünden 4 esirle daha irtibat kesildi

Hamas'ın elindeki İngiliz vatandaşı Nadav Popplewell'in İsrail saldırısı nedeniyle ölmesinin ardından Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde 4 esirle daha irtibatın kesildiğini duyurdu
 - Malatya'da peş peşe deprem
1 saat 29 dakika önce

Malatya'da peş peşe deprem! AFAD ve Kandilli son dakika duyurdu

Malatya'da 3.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 20:07 sıralarında yaşanan depremin ardından 3.0 büyüklüğünde bir deprem daha oldu. AFAD ve Kandilli Rasathanesi, son dakika verileri açıkladı.
 - Meteoroloji uyardı, 12 il için kritik alarm!
2 saat 30 dakika önce

Meteoroloji uyardı, 12 il için kritik alarm! Kar, dolu, sel, su baskını, yıldırım, fırtına geliyor

Meteoroloji'den son hava durumu tahmin raporu geldi. Raporda ülke genelinde parçalı ve çok bulutlu havanın devam edeceği belirtildi. Ayrıca yandan 12 ile yönelik kuvvetli yağış ve kar yağışı konusunda uyarılar yapılırken, ani sel, su baskını, yıldırım ve dolu ihtimaline karşı dikkat edilmesi gerektiği ifade ediliyor. İşte bölge bölge, il il hava durumu tahminleri.
 - Miçotakis’in Ankara ziyareti
2 saat 42 dakika önce

Miçotakis’in Ankara ziyareti: Baharı kalıcı hale getirmek mümkün mü?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile Beştepe'de bir araya geldi. Kritik bir zirve sonrasında baharı kalıcı hale getirmek mümkün mü?
 - Antalya'da ormanlık alanda yangın çıktı
3 saat 21 dakika önce

Antalya'da ormanlık alanda yangın çıktı

Antalya'da ormanlık alanda yangın çıktı. Konyaaltı ilçesinde çıkan yangına karşı ekipler müdahale etti. Havadan ve karadan müdahaleyle yangın kontrol altına alındı
 - "Terör örgütü değil direniş hareketi"
3 saat 28 dakika önce

Erdoğan'dan Miçotakis'e Hamas çıkışı: Terör örgütü değil direniş hareketi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile düzenlediği ortak basın toplantısında, İsrail'in Gazze işgaline karşı mücadele veren Hamas'a yönelik değerlendirmede bulundu. Erdoğan, "Mutabık kalmadığımız bir konu var. Ben Hamas'ı terör örgütü olarak görmüyorum. Hamas'ı, 1947'de işgal edilen topraklarını ve kendi insanını koruma mücadelesi veren bir direniş örgütü olarak görüyorum" dedi.
 - Bu yolla emekli olan da var yaşlılık aylığı alan da
3 saat 48 dakika önce

Bu yolla emekli olan da var yaşlılık aylığı alan da! Polis kamu zararına "dur" dedi

Emeklilik ve yaşlılık aylığı alımında yapılan sahtekarlık gün yüzüne çıktı. Sivas'ta sahte engelli raporuyla emekli olan ve yaşlılık aylığı bağlananlar polis tarafından yapılan operasyonla yakalandı.
Gündem - Gündem
4 saat 17 dakika önce

Diyarbakır'da zincirleme kaza: 8 araç birbirine girdi, 2 kişi yaralandı

Diyarbakır’ın merkez Sur ilçesinde 8 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada 2 kişi yaralanırken inceleme başlatıldı.
 - İstanbul'un yanı başında kar sürprizi! Beyaza büründü
4 saat 24 dakika önce

Mayısın ortasında beyaza büründü! İstanbul'un yanı başında kar sürprizi

Bolu, Düzce, Karabük ve Sakarya’nın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu. İlkbahar aylarına girilmesine rağmen yağan kar, yağışın etkili olduğu bölgeleri beyaza bürüdü.
 - İBB Meclisi'nde 'Deniz Gezmiş' tartışması
4 saat 28 dakika önce

İBB Meclisi'nde 'Deniz Gezmiş' tartışması! O ifadeleri kullanınca...

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi toplantısında Meclis 1. Başkanvekili CHP'li Nuri Aslan'ın Deniz Gezmiş ve arkadaşlarıyla ilgili sözleri tartışmaya neden oldu.
 - Fotoğraf çekmek isterken canından oldu
4 saat 37 dakika önce

Fotoğraf çekmek isterken düştüğü çayda boğuldu

Batman’da Pisyar Çayı kenarında fotoğraf çekmek istediği sırada dengesini kaybeden 15 yaşındaki Pelin Baz, boğularak hayatını kaybetti.
 - Dolandırıcıların bu yöntemi çok can yakıyor
4 saat 46 dakika önce

İkinci el araç alacaklar dikkat! Sahte ilanlarla dolandırıyorlar

İkinci el araç satışındaki dolandırıcılık vakalarından biri de sahte ilanlar oldu. Sahte banka dekontlarıyla dolandırıcılık yapanlara yönelik Manisa'da düzenlenen operasyonlarda aralarında bir kamu görevlisinin de olduğu 9 kişi tutuklandı. Şüphelilerin mağdurları 2 milyon 350 bin lira dolandırdığı ortaya çıktı. 
 - Özgür Kaya hayatını kaybetti
4 saat 59 dakika önce

Ünlü SGK uzmanından acı haber! Özgür Kaya hayatını kaybetti

Türkiye'nin önemli sosyal güvenlik uzmanları arasında olan Özgür Kaya, akciğer yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti. Kaya’nın ölümü sevenlerini yasa boğdu.
 - Cemil Tugay'dan DEM Parti'ye ziyaret
4 saat 59 dakika önce

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay'dan DEM Parti'ye ziyaret

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, DEM Parti İzmir İl Başkanlığını ziyaret etti. Tugay, "İletişimimiz bugüne kadar eksik kalmış olabilir. Bundan sonra daha sağlam temeller üzerine otursun. Biz her zaman olumlu tavır içerisinde olacağız" dedi.
 - Kaymakamlık binasına silahlı saldırı
5 saat 34 dakika önce

Kaymakamlık binasına silahlı saldırı

Arnavutköy Kaymakamlığı'ndaki personeller haftanın ilk günü  panik ve korkuyla mesaiye başladı. Kaymakamlık binasının en üst katındaki cama kurşun isabet etti. Polis olayla ilgili kapsamlı bir araştırma başlattı. 
Gündem - Gündem
5 saat 41 dakika önce

Arkeolojik sit alanında suçüstü: 10 şüpheli yakalandı

Eskişehir'de kaçak kazı yaparken jandarma tarafından malzemeleri ile suçüstü yakalanan toplam 10 şüpheli hakkında işlem başlatıldı.
 - "Bölgemizin geleceğine dair mutabıkız"
5 saat 50 dakika önce

Erdoğan'dan Miçotakis'le teröre karşı ortak mücadele vurgusu: Bölgemizin geleceğine dair mutabıkız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile Beştepe'de gerçekleştirdiği kritik zirvenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, "FETÖ, PKK gibi terör örgütleri ile mücadelede gündemimizin üst sırasındaydı. Yunanistan'la terörle mücadele konusunda anlayış birliğimiz giderek güçleniyor. Terör örgütlerine, bölgemizin geleceğinde yer olmadığına dair mutabıkız" sözlerini sarf ederken, Miçotakis de ikili ilişkilerin pozitif seyrinde kararlılık vurgusu yaptı.
 - Silifke Belediyesi, Türk bayrağı anıtını yıktı
5 saat 57 dakika önce

Silifke Belediyesi, Türk bayrağı anıtını yıktı! Tepki çekince açıklama yaptılar

Yerel seçimde MHP’den CHP’ye geçen Mersin Silifke Belediyesi, ilçedeki Ay Yıldız anıtını söktü. Görüntüler ortaya çıkarken Belediye Başkanı Mustafa Turgut'tan da ilk açıklama geldi.
 - Özel'den CHP'li başkanlara Arapça tabela ayarı
6 saat 27 dakika önce

Özgür Özel'den CHP'li belediye başkanlarına Arapça tabela ayarı: Fazladan popülizm

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin belediye başkanları tarafından Arapça tabelaları kaldırmaya yönelik davranışlara tepki gösterdi. Özel, "Yabancı dilde tabelalar için düzenleme var. Belediye başkanlarımıza tüm diller için bu düzenlemeye uymaları gerektiğini söyledim. İstismar edilen kısım şu; Arapça bir yazıyı ihtarlar yapıp ilgilisine sökmek için süre vermeden belediye başkanının kendi eliyle yapması fazladan popülizmdir" dedi.
 - Duyanlar deprem sanıp kendini dışarı attı
6 saat 29 dakika önce

Işığı kapatır kapatmaz... Duyanlar deprem sanıp kendini dışarı attı

Isparta’da bir binanın zemin katında meydana gelen patlamada 1 kişi yaralandı. Evin harabeye döndüğü olayda bina tedbir amaçlı tahliye edildi. Patlamayı ilk duyanlar deprem sandı.
Sona Git