Eğitime kar engeli! 2 ilde okullar tatil

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Eğitime kar engeli! 2 ilde okullar tatil

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde, olumsuz hava koşulları ve yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildiği açıklandı.

Kış mevsiminin kendisini iyiden iyi hissettirmesi ile birlikte, soğuk hava ve kar yağışı art arda bastırdı. Öyle ki yurdun bazı bölgelerinde hava şartlarının yaşamı olumsuz etkilemesi üzerine eğitim de sekteye uğradı. Son olarak bu kapsamda Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde eğitime bir gün ara verildi. Bu açıklamanın ardından bir tatil haberi de Adana'dan geldi. Yapılan açıklamada Tufanbeyli genelinde okullar 21 Aralık Çarşamba günü bir gün tatil edildiği belirtildi.

KAYMAKAMLIKTAN TATİL AÇIKLAMASI

Kahramanmaraş Afşin Kaymakamlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle ilçe genelinde eğitim öğretime 21 Aralık Çarşamba günü ara verildiği belirtildi.

AFŞİN'DE HAVA DURUMU

Afşin'de hava sıcaklığının eksi 2 dereceye kadar düşmesi bekleniyor. Kar yağışının gün boyu etkili olması beklenirken, ertesi gün yerini parçalı bulutlu havaya bırakması bekleniyor.

Eğitime kar engeli! 2 ilde okullar tatil

ADANA'DA DA EĞİTİME ARA VERİLDİ

Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, "Aşırı yağan kar yağışı nedeniyle Tufanbeyli genelinde okullar 21 Aralık Çarşamba günü bir gün tatil edilmiştir." denildi.

Açıklamada, kamu kurumlarında görevli engelli ve hamile personelin de yarın idari izinli sayılacağı ifade edildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...