Ege denizinde 15 Suriyeliyi arama çalışmalarına ara verildi

/ Kaynak: AA
Ege denizinde 15 Suriyeliyi arama çalışmalarına ara verildi

GÜNDEM Haberleri  / AA

Kuşadası Körfezi açıklarında tekneleri alabora olduktan sonra kaybolduğu iddia edilen 15 Suriyelinin bulunması için yapılan çalışmalara ara verildi.

Arama kurtarma çalışmalarına katılan Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, şu ana kadar canlı ya da cansız herhangi bir sığınmacının izine rastlamadıklarını, arama çalışmalarını Kuşadası Körfezi'nin 10 mil açıklarında sürdürdüklerini belirtti. Ekipler, yoğun yağış nedeniyle ara verilen çalışmalara sabah saatlerinde daha geniş bölgede devam edeceği öğrenildi.
Öte yandan ekipler tarafından kurtarılan 2 yaşındaki çocuğun sevk edildiği Kuşadası Devlet Hastanesindeki tedavisinin ardından İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldığı öğrenildi.
Sahil güvenlik ekipleri, Kuşadası Körfezi açıklarında 2 operasyonda 45 sığınmacıyı kurtarmış, kayıp olduğu belirtilen 15 kişiyi arama çalışmaları başlatmıştı.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...