Edirne'de korkunç manzara! 15 ölü kedi bulundu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Edirne'de korkunç manzara! 15 ölü kedi bulundu

GÜNDEM Haberleri

Edirne'nin Talatpaşa Mahallesi'nde toplum kedi ölümler, vatandaşlarda paniğe sebep oldu. Mahallede 15 tane kedi ölüsüyle karşılaştı. Kedilerin neden öldüğü araştırılırken hayvanseverler olayı yakından takip ettiklerini söyledi.

Edirne Talatpaşa Mahallesi'nde korkunç bir olay yaşandı. Mahalleli, boş arazide 15 kedi ölüsüyle karşılaştı. Vatandaşlar, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, arazide inceleme yaptı. Kedilerin ölüm sebebinin tespiti için çalışma başlatıldı. 

GERÇEKLER OTOPSİYLE ORTAYA ÇIKACAK

Bir El Bin Nefes Derneği Başkanı Yağmur Islattı Aydın, olaydan dolayı büyük üzüntü duyduklarını söyledi. Konunun takipçisi olacaklarını belirten Aydın, "Dernek olarak olayla ilgili kurumlarla irtibat halindeyiz. Otopsi sonucunun ardından ölümlere neyin sebep olduğu anlaşılacak. Hayvanlara karşı yapılan bir şey varsa dernek olarak yasal bütün haklarımızı kullanacağız. Konunun bir an önce aydınlığa kavuşmasını istiyoruz" diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...