Edirne'de kaza yapan minibüsten 19 göçmen çıktı! Şoför kaçtı, ekipler peşine düştü

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Edirne'de kaza yapan minibüsten 19 göçmen çıktı! Şoför kaçtı, ekipler peşine düştü

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Edirne'de evin duvarına çarparak durabilen minibüste 1'i yaralı 19 göçmen yakalandı. Kaza sonrası kaçan minibüs şoförünü yakalamak için geniş çaplı çalışma başlatan polis ekiplerinin kazayla ilgili incelemeleri sürüyor.

Barutluk Mahallesi'nde çıkmaz sokağa giren 34 GFT 53 plakalı minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bir evin duvarına çarparak durabildi. O esnada ezilmekten son anda kurtulan sokak sakinleri neye uğradığını şaşırdı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

KAÇAK GÖÇMENLERİ TAŞIYAN ŞOFÖR KAÇTI

Polis ekipleri, sürücüsünün kaçtığını belirlediği minibüste 19 göçmen yakaladı. Kaza nedeniyle yaralı olan göçmenlerden 1'i ambulansla hastaneye kaldırıldı. Diğer 18 göçmen, işlemlerinin yapılması için önce Selimiye Polis Merkezi Amirliği'ne ardından da Edirne Göç İdaresi İl Müdürlüğü'ne götürüldü. Kaza sonrası kaçan minibüs şoförünü yakalamak için geniş çaplı çalışma başlatan polis ekiplerinin kazayla ilgili incelemeleri sürüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...