Edirne’de evin bahçesinde bir kamyon dolusu göçmen yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Edirne’de evin bahçesinde bir kamyon dolusu göçmen yakalandı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Son dakika haberleri: Edirne’de bir evin bahçesinde bulunan yaklaşık 100’den fazla göçmen polis ekipleri tarafından yakalandı.

Türkiye genelinde düzensiz göçe yönelik denetimler tüm hızıyla devam ediyor. Edirne'de gece bekçileri devriye gezdikleri esnada Çavuşbey Mahallesi Büyük Zincirli Kuyu Sokak‘ta bulunan bir evin giriş ve çıkışında göçmen hareketliliği olduğunu gözlemledi.

Daha sonra evin bahçesinde ve içinde kamyon dolusu düzensiz göçmen gören ekipler, takviye destek istedi. Ayrıca, evin bahçesinde onlarca göçmeni bir arada gören vatandaşlar heyette düştü.

GÖÇMENLER EMNİYETTE SEVK EDİLDİ

Yasa dışı yollarla yurda girdiği tespit edilen Filistin ve Suriye uyruklu 100’den fazla düzensiz göçmen işlemleri yapılmak üzere emniyette götürüldü. Göçmenler, işlemlerinin ardından ülkelerine geri gönderilmek üzere Edirne İl Göç İdaresine teslim edilecek. Polis, göçmenleri Edirne’de terk eden organizatörleri ve insan kaçakçılarını bulmak için çalışma başlattı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...