Edirne Valiliğine atanan Yunus Sezer'den anlamlı hareket: Tebrik çiçeği yerine AFAD'a bağış yapılmasını istedi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Edirne Valiliğine atanan Yunus Sezer'den anlamlı hareket: Tebrik çiçeği yerine AFAD'a bağış yapılmasını istedi

GÜNDEM Haberleri

Eski AFAD Başkanı Yunus Sezer, Valiler Kararnamesi ile Edirne Valiliğine atanmıştı. Bunun ardından Sezer, kendisine tebrik amacıyla çiçek göndermek isteyenlerin depremzedeler için AFAD'a bağışta bulunmalarını istedi.

Valiler Kararnamesi ile Edirne Valiliğine atanan eski AFAD Başkanı Yunus Sezer, atamasına ilişkin kendisini tebrik etmek amacıyla çiçek gönderenlerden istediği şey pek anlamlı bulundu.  Vali Yunus Seze, çiçek yerine depremzede vatandaşlar için AFAD'a bağış yapılmaını istedi.

https://twitter.com/edirne_valiligi/status/1693704507912294524

Valilikten yapılan açıklamada, Vali Sezer'in görevine başladığı anımsatıldı. Tebrik çiçeği yerine bağışta bulunulması istenen paylaşımda, "Bu vesileyle kutlama için çiçek gönderilmemesi, yerine depremlerde zarar gören vatandaşlarımız için AFAD'a bağışta bulunulmasını sizlerden istirham ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...