Ebu Fadl: O yardımlar olmasaydı yüzde 80'imiz katledilmişti

Ebu Fadl: O yardımlar olmasaydı yüzde 80'imiz katledilmişti

GÜNDEM Haberleri

Albay Ebu Fadıl, paralel yapı tarafından engellenmeye çalışılan Türkiye'nin yardımları sayesinde katledilmekten kurtulduklarını söyledi.

Bayırbucak Türkmenlerinin Tugay Komutanı Albay Ebu Fadıl, paralel yapı tarafından engellenmeye çalışılan Türkiye'nin yardımları sayesinde katledilmekten kurtulduklarını söyledi. Stratejik Türkmen bölgesinin ateş altında oluğunu söyleyen Ebu Fadl, "Türkmen Dağımız her gün havadan ve karadan bombalanıyor. Camiler, evler, okullar yerle bir oldu. O dönemlerde IŞİD bölgemize yerleşmiş, Türkmen Dağı'nı tamamen ele geçirmeye çalışıyordu. Bu savaşta 15 şehit verdik. O yardımlar da olmasaydı Türkmenlerin yüzde 80'i öldürülmüştü" diye konuştu. Türkiye'nin kendilerine yardım etmeye başladığında, Erdoğan'a "çamur atıldığını" ifade eden Fadıl, "Biz, kimden yardım isteyecektik peki, Allah'tan ve Türkiye'den başka kimimiz var? Osmanlı'dan bu yana bize sadece Recep Tayyip Erdoğan kol kanat gerdi" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...