Ebru Gündeş Rıza Sarraf'ı hastanede yalnız bırakmadı

/ Kaynak: İHA
Ebru Gündeş Rıza Sarraf'ı hastanede yalnız bırakmadı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

17 Aralık soruşturması kapsamında tutuklu bulunan iş adamı Rıza Sarraf hastaneye kaldırıldı eşi Ebru Gündeş, Sarraf'ı hastanede yalnız bırakmadı.

17 Aralık soruşturması kapsamında tutuklanan Rıza Sarraf, Şişli Etfal Hastanesi'nde bir dizi tetkikten geçirildi. 17 Aralık soruşturması kapsamında tutuklu bulunan iş adamı Rıza Sarraf sabah saatlerinde tutuklu bulunduğu Metris Cezaevi'nden Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada böbrek üstü bezlerinde bulunan kitleye ilişkin tetkikleri yapılan Sarraf'ın hastanede olduğu haberini alan eşi Ebru Gündeş hastaneye geldi. Sarraf'ın tetkikleri gün boyu sürerken eşi Gündeş de hastaneden ayrılmadı. Gündeş akşam saatlerine kadar hastanenin koridorlarında bekleyerek eşi ile görüşmeye çalıştı. Hastane koridorunda eşi ile bir süre görüştüğü iddia edilen Gündeş hastane çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. Gündeşin hastaneden ayrılmasının ardından Sarraf jandarmanın yoğun güvenlik önlemleri altında hastaneden çıkarılarak cezaevi aracına bindirildi. Hastaneden Sarraf'a yapılan tetkiklere ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...