E-5 Karayolu üzerinde bomba paniği

/ Kaynak: İHA
E-5 Karayolu üzerinde bomba paniği

GÜNDEM Haberleri  / İHA

E-5 Karayolu üzerinde boş bir arazide polis bomba araması yaptı. Aramanın Kayseri'de gözaltına alınan 2 PKK'lı teröristin itirafları doğrultunda başlatıldığı belirtildi.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Olay Yeri İnceleme ekipleri, E-5 Karayolu üzerinde boş bir arazide arama çalışması başlattı. Edilen bilgiye göre, Kayseri'de dün gözaltına alınan 2 PKK'lı teröristin ifadeleri İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerini harekete geçirdi. İstanbul'a gelerek eylem yapmayı planladıkları öğrenilen teröristlerin ifadeleri doğrultusunda sabah saatlerinde E-5 Karayolu Ömür kavşağında bulunan bir meşrubat fabrikasına ait boş arazide arama başlatıldı. Geniş güvenlik önlemleri altında yürütülen aramalara eğitimli köpekler de katıldı. Dedektörün işaret ettiği noktaları kazan ekipler, bomba aradı. Gün boyu süren aramalarda bir nbsp;cep telefonu bulundu. nbsp;Üzerinde hat bulunan telefon incelemeye alındı. nbsp;Aramalarla yarın devam edileceği öğrenildi. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...