Düzce'de deprem! Bakan Koca il il yaralı sayısını açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Düzce'de deprem! Bakan Koca il il yaralı sayısını açıkladı

GÜNDEM Haberleri

Saat 04.08'de merkez üssü Düzce olan 5,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok ilden hissedilirken, kimi vatandaşlar evden atlayarak yaralandı. Bakan Koca deprem sebebiyle yaralanan vatandaşlara ilişkin yaptığı açıklamada, "Toplam 68 yaralımız var. Bu yaralıların 26'sı hastanede yatış yapılarak takip ediliyor. Ağır yaralımız dışında diğer vatandaşlarımızın genel durumları iyi, herhangi bir ciddi sorunları yok." dedi.

Son dakika deprem haberi:Düzce'de İstanbul ve çevresinde hissedilen deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi'nden yapılan paylaşıma göre, Düzce Gölyaka merkezli depremin büyüklüğü 5.9 olarak kaydedildi.  Düzce Gölyaka'daki depremin ardından 101 artçının gerçekleştiği öğrenilirken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan yaralılara ilişkin güncel bir açıklama geldi. Bakan Koca, 68 yaralının olduğunu duyurdu.

SAĞLIK BAKANI KOCA: YARALI SAYISI 68'E YÜKSELDİ

Bakan Koca, AK Parti TBMM Grup Toplantısı öncesinde gazetecilerin sorularını cevapladı.

Sağlık Bakanı Koca, depremde Afganistan uyruklu 28 yaşında bir vatandaşın birinci kattan düşmesi nedeniyle beyin kanaması geçirdiğini, solunum cihazına bağlı ve durumunun ağır olduğunu belirterek, "Toparlayabileceğini umuyoruz." dedi.

Koca, "Toplam 68 yaralımız var. Bu yaralıların 26'sı hastanede yatış yapılarak takip ediliyor. Ağır yaralımız dışında diğer vatandaşlarımızın genel durumları iyi, herhangi bir ciddi sorunları yok." bilgisini paylaştı.

Düzce'de deprem! Bakan Koca il il yaralı sayısını açıkladı
Vatandaşlar geceyi dışarda geçirdi.

AFAD: 101 ARTÇI SARSINTI YAŞANDI

AFAD, Düzce Gölyaka’da meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depreme ilişkin güncel bilgileri sosyal medya hesabından paylaştı. Buna göre  ardından an itibarıyla;

En büyüğü 4,3 olmak üzere 101 artçı sarsıntı yaşandı.

Düzce’de 37, Zonguldak’ta 6, Bursa’da 4, İstanbul, Sakarya ve Bolu’da 1 kişi olmak üzere toplam 50 vatandaşımız yaralandı.

https://twitter.com/AFADBaskanlik/status/1595306699765710849

Düzce'de deprem! Bakan Koca il il yaralı sayısını açıkladı
Depremin etkisiyle Düzce'de adliye binası yıkıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...