Duramayan kamyon araçlara ve dükkanlara çarptı: Ortalık savaş alanına döndü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Duramayan kamyon araçlara ve dükkanlara çarptı: Ortalık savaş alanına döndü

GÜNDEM Haberleri

Hatay'da direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücü önce araçlara sonra da dükkanlara çarparak durabildi. Ortalık savaş alanına dönerken 2 kişi de yaralandı. Olay sonucu kamyon ile dükkan arasına sıkışan otomobil ise itfaiye ekipleri tarafından çıkartıldı.

Hatay'da direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücü ortalığı birbirine kattı. Önce araçlara sonra da dükkanlara çarpan araç iki kişinin de yaralanmasına yol açtı. İtfaiye ekipelri olay yerine intikal etti.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Hatay’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyon 3 araca çarptıktan sonra iş yerlerine çarparak durabildi. Kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, Dörtyol ilçesi Özerli Mahallesi Sanayi Kavşağında meydana geldi. Kamyon, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine önce tıra ardından hafif ticari araca ve otomobile çarptı. Sürücüsünün durduramadığı kamyon, sokak üzerine bulunan iş yerlerine çarparak durabildi. Hafif ticari araç ise kamyon ve iş yeri arasında sıkıştı.

Duramayan kamyon araçlara ve dükkanlara çarptı: Ortalık savaş alanına döndü

Kazada, 2 kişi yaralanırken iş yerlerinde maddi zarar oluştu. Yaralılar, olay yerine gelen Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldılar. Olay yerinde yapılan çalışmaların ardından araçlar bulundukları yerden çekildiler. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...