Dün Çorum'a geldi bugün cesedi bulundu! Liseli gencin esrarengiz ölümü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Dün Çorum'a geldi bugün cesedi bulundu! Liseli gencin esrarengiz ölümü

GÜNDEM Haberleri

Çorum'da esrarengiz olay! Bir gün önce Samsun'dan geldiği öğrenilen liseli genç inşaat halindeki bir binanın yakınlarında ölü olarak bulundu. Gencin çantası da inşaatın tepesinde bulundu.

Çorum'da inşaat halindeki bir binanın yanında lise öğrencisinin cesedi bulundu. Çepni Mahallesi'ndeki inşaat halindeki binanın yanında bir erkeğin hareketsiz yattığı ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yerde yatan kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis cesedin 17 yaşındaki C.G.Ç'ye ait olduğunu belirledi.

Dün Çorum'a geldi bugün cesedi bulundu! Liseli gencin esrarengiz ölümü

ÇANTASI VE KIYAFETLERİ İNŞAATIN ÜST KATINDAN ÇIKTI

İnşaatın en üst katında ise C.G.Ç'ye ait olduğu tahmin edilen çanta ve kıyafetler bulundu.  Gencin cenazesi, savcının incelemesinin ardından otopsi için Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

C.G.Ç'nin Çorum'un İskilip Fen Lisesinde okuduğu, ara tatil sonrası dün öğlen saatlerinde yaşadığı Samsun'dan şehirlerarası otobüsle Çorum'a geldiği öğrenildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...