Düğün savaş alanına döndü! Kız ve erkek tarafının kavgası anbean kamerada

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Küçükçekmece'de yapılan bir düğünde kız ve erkek tarafı bir birine girdi. Ortalığın savaş alanına döndüğü kavgaya polis, cop ve biber gazıyla müdahale etti.

Çiftlerin en mutlu günü olan düğünde ortalık savaş alanına döndü. İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde yapılan bir düğünde kız ve erkek tarafı birbirine girdi. Sokağa taşan kavgaya polis ekipleri cop ve biber gazıyla müdahale etti.

DÜĞÜN KAVGASI SALONDAN TAŞTI

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı habere göre Küçükçekmece'nin Kartaltepe Mahallesi Belediye Caddesi üzerinde bulunan bir düğün salonunda kız ve erkek tarafı sebebi henüz bilinmeyen bir nedenle kavga etti. Çıkan kavga düğün salonundan sokağa taştı. Çevrede bulunan esnaf polis ekiplerine haber verdi. Çok sayıda polis olay yerine intikal etti. Uzun süre kavga eden kalabalığı polis güçlükle ayırdı. Bir kişi hafif yaralandığı kavga  cep telefonu kameraları tarafından anbean kaydedildi.

POLİS COP VE BİBER GAZIYLA MÜDAHALE ETTİ

Kavgaya polis ekiplerinin cop ve biber gazıyla müdahale etmek zorunda kaldığını belirten Ahmet Topdal, “Ben buradaki kafede çalışıyorum. Birden sesler yükseldi ve gürültü duyduk. Ondan sonra dışarıya çıkıp baktığımda düğün salonunda kavga vardı. Baya bir kalabalık vardı dışarıda da. Düğün sakinleri dışarıdaki eşyaları falan kırmaya başladı. Daha sonra birbirlerine girmeye başladılar. Sonra polisleri arayanlar oldu. 2 ambulans ve polis ekipleri geldi. Polisler cop ve biber gazıyla müdahale etmek durumunda kaldı. Olayı yatıştırdıktan sonra bir süre burada beklediler. Ondan sonra ekipler gerekenleri götürüp gittiler.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...