Düdüklü şeytanlık

Düzenleyen:
Düdüklü şeytanlık

GÜNDEM Haberleri

Siirt’te düzenlenecek 19 Mayıs törenlerinde sansasyonel eylem yapmak amacındaki bölücü terör örgütünün hain planı, güvenlik güçlerince bozuldu.

Edinilen bilgiye göre PKK’lı teröristlerin bayramda eylem hazırlığı içerisinde olduğu bilgisine ulaşan güvenlik güçleri, Siirt merkez Gökçebağ beldesindeki adreslere operasyon düzenledi. Operasyonda, terör eylemlerinde kullanmak üzere hazırlanan ve toprak altına gömülü 83 düdüklü tencere içerisinde mazot ile güçlendirilmiş 700 kilogram amonyum nitrat düzeneği bulundu.  Patlayıcılar, Başsavcılığın talimatı üzerine olay yerinde imha edildi. 

METROPOL TEHDİDİ

Bölgede ağır darbe yiyen PKK’nın, özellikle büyükşehirlere yönelik bombalı saldırılarını artırma kararı aldığı belirtildi. PKK'nın üst yapılanması olan KCK'nın tepe yöneticilerinden oluşan ekip geçtiğimiz günlerde bir toplantı düzenledi. Bu toplantıda örgütün Kandil’den terörist desteği alarak özellikle metropollerde büyük eylemler planladığı iddia edildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...