DSP'den acı haber: Genel Başkan Yardımcısı Murat Özbilge hayatını kaybetti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
DSP'den acı haber: Genel Başkan Yardımcısı Murat Özbilge hayatını kaybetti

GÜNDEM Haberleri

DSP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Murat Özbilge(63) hayatını kaybetti. Özbilge'nin ölüm sebebinin kalp krizi olduğu öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde Cumhur İttifakı'na destek vereceklerini söyleyerek gündeme gelen DSP, bu defa acı haberle sarsıldı. DSP Genel Başkan Yardımcısı Özbilge, ailesi ile birlikte gittiği İstanbul’da kalp krizi sonucu vefat etti.

ARACIN İÇİNDE BAYGIN BULUNDU

İHA'da yer alan habere göre, İstanbul'da bir alışveriş merkezinde ailesi ile birlikte alışveriş yapan, daha sonra aracına tek olarak dönen Özbilge’den bir süre haber alamayan ailesi aracın yanına gitti. Aracın içinde yarı baygın halde Özbilge'yi görüp ulaşmaya çalışan ancak tüm çabalarına rağmen kilidi açamayan aile itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. 

Aracın kapısının açılmasının ardından sağlık ekiplerinin tetkiklerde Özbilge'nin vefat ettiği ailesine bildirildi. Kalp krizi geçirdiği düşünülen 63 yaşındaki Ahmet Murat Özbilge 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde DSP Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı adayıydı.

ACI TESADÜF

Özbilge'nin ölümünün ardından acı bir tesadüf yeniden gündem oldu. Alınan bilgiye gröe geçen yıl Bursalı bir diğer Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Kul'un da aracında kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği öğrenildi.

(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...