Dron destekli trafik denetimi: Sürücülere ceza yağdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Dron destekli trafik denetimi: Sürücülere ceza yağdı

GÜNDEM Haberleri

İstanbul'da dron destekli trafik denetimlerinde emniyet kemeri takmayan sürücülere ceza yağdı. Ekipler denetimlerin süreceğini belirtti.

Trafik ekiplerinin dron destekli denetim uygulamasında kurallara uymaya sürücülere ceza yazıldı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, İstanbul'da dron destekli trafik denetimi gerçekleştirildi. Denetimde, emniyet kemeri takmadığı tespit edilen bir sürücüler, ''Ne yalan söyleyeyim genelde takmıyorum. Emniyet kemerini bir daha takar mıyım bilmiyorum orası meçhul'' dedi.

Dron destekli trafik denetimi: Sürücülere ceza yağdı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi ekipleri, Beşiktaş 15 Temmuz Şehitler Köprüsü mevkiinde denetim noktası oluşturdu. Kontrollerde durdurulan araçların ve sürücülerin belgeleri incelendi. Dron destekli denetimlerde emniyet kemeri takmayan 5 sürüye 436'şar lira olmak üzere toplamda 2 bin 180 lira para cezası kesildi.

Dron destekli trafik denetimi: Sürücülere ceza yağdı

“EMNİYET KEMERİNİ BİR DAHA TAKAR MIYIM BİLMİYORUM ORASI MEÇHUL''

Seyir esnasında kemer takmadığı tespit edilen bir sürücü, ''Haklılar, yapacak bir şey yok. Onlar da bizi düşünüyor. Daha yeni bir yere uğradım, ne yalan söyleyeyim genelde takmıyorum. Emniyet kemerini bir daha takar mıyım bilmiyorum orası meçhul'' dedi.
Denetimlerin süreceği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...