DP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt hakkında soruşturma başlatıldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA/AA
DP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt hakkında soruşturma başlatıldı

GÜNDEM Haberleri  / İHA/AA

Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ile gazeteci Latif Şimşek arasında bir televizyon kanalında çıkan tartışma sonucunda Enginyurt ve Enginyurt'un koruması olduğu iddia edilen şüpheli hakkında Şimşek'i darbettikleri gerekçesiyle soruşturma başlatıldı.

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, katıldığı televizyon programında bir diğer konuk gazeteci Latif Şimşek ile tartıştı. Yayın sırasında sinirlenen Enginyurt, yerinden kalkarak Şimşek'in üzerine yürüdü. Yaşanan tartışma nedeniyle yayına ara verildi. Tartışma bu sırada da devam ederken, Enginyurt'un koruması olduğu iddia edilen bir kişi Latif Şimşek'i darp etti. 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı konuyla ilgili soruşturma başlattı. Yapılan açıklamada, dün saat 22.00 sıralarında bir televizyon kanalındaki canlı yayın sırasında konuklardan milletvekili Cemal Enginyurt ve gazeteci Latif Şimşek arasında tartışma çıktığı belirtildi.

Çıkan tartışma sonucunda Enginyurt ile kanala gelen ve resmi bir görevi bulunmayan şüphelinin Latif Şimşek'i darbettiği olayla ilgili Şimşek'in şikayeti üzerine soruşturma başlatıldığı, şüpheli hakkında gözaltı kararı verildiği bildirildi.

Açıklamada, Enginyurt hakkındaki soruşturma evrakının Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına gönderileceği kaydedildi.

ÖMER ÇELİK'TEN KINAMA

Konuyla ilgili konuşan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Demokrat Parti Milletvekili Cemal Enginyurt ve korumasının gazeteci Latif Şimşek’i darp etmesini kınadığını belirtti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA/AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...