Dost-Modern darbe! Özdilek, Beşiktaş'ı vurdu

Dost-Modern darbe! Özdilek, Beşiktaş'ı vurdu

GÜNDEM Haberleri

Mehmet Özdilek, eski takımı Beşiktaş'ı vurdu. Ermin Zec'in golü siyah -beyazlıların devre arası tatilini zehir etti

İlk yarıyı kazasız atlatıp devreye sakin girmek isteyen Beşiktaş başkente bir çok eksiği ile gitti. Sakatlık kabusu bu maçta da peşini bırakmadı Beşiktaş'ın. 10. dakikada suratına çarpan topla sakatlanan Ersan yerini Escude'ye bırakıp Bilic'i erken oyuncu değişikliği yapmak zorunda bıraktı. Orta sahada Oğuzhan ve Fernandes'in yokluğunu hisseden siyah-beyazlılar, kanatlardan pozisyon üretmekte güçlük çekerken, 20. dakikada gelişen atakta Gökhan Töre, önündeki topa vuramayınca mutlak bir pozisyonu harcadı siyah-beyazlılar. Ancak 4 dakika sonra Escude'nin kaçırdığı Ermin Zec, uzaktan çektiği sert şutla Tolga'yı avladı ve G.Birliği 1-0 öne geçti. İlk 45 dakikada geride boşluklar veren Beşiktaş, hücumda üretken olamayınca kanatlardan gelen ortalar kaleci Ramazan'da kaldı ve ilk yarı ev sahibinin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.Gençlerbirliği ikinci yarıya Stancu'nun becerisizlik dersi verdiği bir pozisyonla başladı. Sağdan gelen topu neredeyse kale çizgisi üzerinde üstten auta göndermeyi başaran Stancu takımını mutlak bir golden etti. Petrovic'in harika şutunu Tolga'nın müthiş kurtarışıyla karşılayan Beşiktaş, 56'da Gökhan Töre-Mustafa Pektemek değişikliği yaparak çift forvete dönüş yaptı. 57'de hakemin uyarısına rağmen düdüğü beklemeden serbest vuruşla topu filelere gönderen Olcay'ın golü sayılmazken, tekrar edilen atışta Ramazan köşeye giden topu dışarı gönderdi. İlerleyen dakikalarda oyununu Beşiktaş'a kabul ettiren başkent ekibi, 76'da altı pas üzerinde bir pozisyonu daha cömertçe harcadı. Beşiktaş, 80. dakikada Ömer ile gole yaklaştı. İlk yarıdaki dağınık görüntüsünü ikinci yarıda düzelten siyah-beyazlılar, ofansif gücünü yükseltse de alışık olunan pozisyon zenginliğini bu maçta ortaya koyamadı. Sezona Trabzon galibiyetiyle başlayan Beşiktaş, ilk yarıya Gençlerbirliği mağlubiyetiyle nokta koydu. nbsp;HÜSEYİN EROĞUL

nbsp;Dost-Modern darbe! Özdilek, Beşiktaş'ı vurdu
BİLİC, G.BİRLİĞİ YENİLGİSİNİ YORUMLADI:
Büyük bir hayal kırıklığı yaşadım
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, geçen hafta alınan galibiyetten sonra aynı kararlılığı Gençlerbirliği maçında gösteremediklerini belirterek, "Hem performans hem de sonuç olarak büyük hayal kırıklığı içerisindeyim" ifadesini kullandı. Hırvat teknik adam, "Golden sonra topa sahip olmada biz öne çıktık. İkinci yarıda bir forvet oyuncusunu daha oyuna aldık ama istediklerimizi yapamayınca mağlup olduk" diye konuştu. Bilic, "Bir hafta içinde gösterdiğimiz iki performans arasında büyük fark var. Burada yapmamız gereken devre arası kampında bunları düzeltmek için çalışmak" dedi. Hırvat teknik adam, Fernandes konusuna da açıklık getirdi. Portekizli yıldızın güvendikleri bir oyuncu olduğunun söyleyen Bilic, "Kendisi de yaptığı açıklamayla olana bitene açıklık getirmiş. Devre arasında bizimle birlikte olacak. Ondan en iyisini yapmasını bekleyeceğiz" değerlendirmesinde bulundu. nbsp;

nbsp;Dost-Modern darbe! Özdilek, Beşiktaş'ı vurdu
Yine Beşiktaş yine olay
Olcay'ın hakem isyanı
Beşiktaş'ın oynadığı maçlarda tartışmalı pozisyonların arkası kesilmiyor. Kasımpaşa maçından sonra Gençlerbirliği maçında da ilginç bir pozisyona yaşandı. Beşiktaş'ın kazandığı serbest vuruşta Olcay Şahan, baraj kurulmasını beklemeden vuruşunu yapıp topu ağlara gönderdi. Hakem Özgür Yankaya golü geçersiz sayıp Olcay'a sarı kart gösterdi. Yankaya'nın vuruşun hemen ardından düdüğünü çalmayıp, topun ağlarla buluşmasını seyretmesi tartışmalara sebep oldu. Maçtan sonra pozisyonu anlatan Olcay, "Nizami bir goldü. Hakem baraj kurduruyordu 'Hocam barajı kurmana gerek yok oynayalım bizi engellemiyor' dedim, 'Tamam oyna' dedi. Daha sonra ise golü vermedi. Jimmy Durmaz da bana 'sen haklısın' dedi. Ne olduğunu anlamakta zorluk çekiyoruz" ifadelerini kullandı. nbsp;Öte yandan yönetici Deniz Atalay ise "Özgür Yankaya mükemmel bir maç yönetti. Hiçbir tartışmaya mahal vermedi" dedi.

Özdilek ligde Beşiktaş'ı ilk defa mağlup etti
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Beşiktaş'ı yenerek ligde siyah-beyazlı takım karşısındaki şanssızlığını kırmayı başardı. Özdilek, bundan önce çıktığı 9 Süper Lig maçında da Kara Kartal'ın galibiyetlerine engel olamamıştı. G.Birliği'nin hocası, "Attığımızdan fazlasını kaçırdık. Galibiyeti başkan İlhan Cavcav'a armağan ediyoruz" dedi.


Beşiktaş Adidas ile uzatacak
Beşiktaş, Adidas ile sponsorluk sözleşmesini yenileyecek. Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, "Şirketimiz ile Adidas Spor Malzemeleri Satış ve Pazarlama AŞ arasında mevcut işbirliği şartlarının geliştirilmesi ve anlaşma süresinin yenilenmesine ilişkin görüşmelere başlanmıştır" denildi.


Sola dikiş tutmuyor nbsp;
Sezon başında sol bek için apar topar Ramon Motta'yı kiralayan Beşiktaş'a Brezilyalı oyuncu da çare olmadı. Siyah-beyazlılar sezon başından beri bu pozisyonda 5 oyuncu oynattı. Ersan, Atiba, Motta ve İsmail'in ardından Gençlerbirliği maçında Uğur Boral bu bölgede görev yapan beşinci isim oldu. nbsp;


Dentinho veda etti
Beşiktaş'ın sözleşmesini feshettiği Dentinho, dün ailesiyle birlikte İstanbul'dan ayrıldı. Shakhtar Donetsk'ten geçtiğimiz ara transfer döneminde kiralanan Brezilyalı oyuncu, siyah-beyazlı takımda bekleneni verememişti. Dentinho geçen sezonun ikinci yarısında 6, bu sezon da 2 defa siyah-beyazlı formayı giyebildi.


Uğur Boral baygınlık geçirdi
Grip olmasına rağmen dünkü karşılaşmaya 11'de başlayan Uğur Boral karşılaşmanın ardından bitkin düşerek bayıldı. İlk tedavisi soyunma odasında yapılan tecrübeli oyuncuya hemen serum bağlandı. Bu arada Jimy Durmaz'ın şutunun kafasına gelmesi nedeniyle 12. dakikada oyundan çıkarılan Ersan Gülüm tedbir amaçlı olarak hastaneye kaldırıldı.


SİVOK: ŞANSSIZDIK
Beşiktaş'ın defans oyuncusu Sivok önemli bir 3 puanı kaybettiklerinin altını çizdi. Siyah-beyazlı futbolcu, "Maçın kilidi yediğimiz gol oldu. Sonrasında rakibimiz geri çekildi ve kontrataklarla etkili olmaya çalıştı. 2. yarının başında ciddi ataklarımız vardı ama şans da bizimle olmayınca yenildik" diye konuştu.


TWITTER'DAN


Beşiktaş adamı öldürmeyen ama süründüren bir kanser türüdür.
@burcualnby



Futbol değil gençliğimizle oynayan takıma ''BEŞİKTAŞ'' denir...
@Yazcicek7



Anlaşılan bugün de günlerden "canın sağ olsun Beşiktaş'ım"
@NeoRock06



Ne zaman şampiyonluk diye bağırsak kursağımızda kalıyor!
@Besiktas_Neferi



nbsp;Dost-Modern darbe! Özdilek, Beşiktaş'ı vurdu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...