Domuzlar faciaya yol açtı! 25 yaşındaki Bestegül'ün kahreden ölümü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Domuzlar faciaya yol açtı! 25 yaşındaki Bestegül'ün kahreden ölümü

GÜNDEM Haberleri

Antalya'da kan donduran bir kaza yaşandı. Bestegül Akkaş'ın kullandığı araç yola çıkan domuz sürüsüne çarpıp devrildi. Talihsiz kadın devrilen araçtan fırlayıp yola düştü, o esnada başka bir aracın çarpması sonucu öldü.

Antalya'nın Kemer ilçesinde meydana gelen feci kazada 1 kadın öldü,  biri bebek iki kişi yaralandı. Anadolu Ajansı'nın haberine göre; 25 yaşındaki Bestegül Akkaş'ın kullandığı otomobil, D-400 kara yolu Tekirova Mahallesi'nde, yola çıkan domuz sürüsüne çarpmasının ardından karşı şeride geçip devrildi.

OTOMOBİLDEN FIRLAYAN KADINA BAŞKA BİR ARAÇ ÇARPTI

Bu sırada otomobilden fırlayan talihsiz kadına, karşı yönden gelen U.C.B.'nin (27) kullandığı araç çarptı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

TALİHSİZ KADIN KALDIRILDIĞI HASTANEDE CAN VERDİ

Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği BestegülAkkaş, hastanede hayatını kaybederken, araçta bulunan Cemre Göçer (2) ve Erdem Girginel (39) kazadan yaralı olarak kurtuldu.

Otomobil sürücüsü U.C.B, ifadesinin alınması için karakola götürüldü.

Kaynak: AA

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...