Dolandırıcıların tuzağına düştü: 8 milyon lirasını kaptırdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Dolandırıcıların tuzağına düştü: 8 milyon lirasını kaptırdı

GÜNDEM Haberleri

Telefon dolandırıcıları yine iş başında...İstanbul'da yaşayan bir vatandaş telefon dolandırıcılarının tuzağına düştü. Talihsiz adam tuzağa düştüğünü ve 8 milyon lirasını kaptırdığını anlattı.

Telefon dolandırıcıları, İstanbul'da Eyüsultan'da yabancı uyruklu iş adamını arayıp kendilerini polis olarak tanıttılar. Ardından evinde bulunan nakit paraları ve ziynet eşyalarını istediler. 

PARASINI ELLERİYLE TESLİM ETTİ

Dolandırıcılara inanan adam tam 8 milyon lirasını ve ziyent eşyalarını elleriyle teslim etti. O anlar ise güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Dolandırılan iş adamı polisleri arayarak şikayette bulundu. Konuyla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Ekipleri 2 şüpheliyi gözaltına aldı.

Dolandırıcıların tuzağına düştü: 8 milyon lirasını kaptırdı

"SONRA DOLANDIRILDIĞIMI ANLADIM"

Mağdur K.A.S. "Beni telefonla aradılar. Banka hesaplarımın terör örgütü tarafından ele geçirilip kullanıldığını söylediler. Operasyon bitip temize çıkana kadar tüm para ve ziynet eşyalarını kendilerine vermemi istediler. Onlara inanıp gelen kişiye poşete koyduğum para ve ziynet eşyalarını verdim .Sonra dolandırıldığımı anladım" ifadelerinde bulundu.

Yapılan operasyonda şüpheliler Ömer G. ve İbrahim G. gözaltına alındı. Asayiş şube müdürlüğüne getirilen şüpheliler adliyeye sevk edildi. Ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Sabah

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...