Doktorun burnunu kırmıştı... Saldıran hasta yakını gözaltında!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Doktorun burnunu kırmıştı... Saldıran hasta yakını gözaltında!

GÜNDEM Haberleri

Şanlıurfa'da doktora saldırıp burnunu kıran zanlı, yakalandı. Ekiplerce gözaltına alınan saldırgan hasta yakını, adliyeye sevk edildi.

Sağlıkta şiddet terörü bu defa Şanlıurfa'da ortaya çıktı. Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisinde sıra yüzünden çıkan tartışma, Acil Tıp Uzmanı Orhan Hagi’nin burnunun hasta yakınları tarafından kırılmasıyla son buldu. İsyan ettiren şiddet olayının ardından saldırgan hasta yakını, yakalanarak gözaltına alındı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Valilikten yapılan açıklamada, Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nde sıra yüzünden çıkan tartışmada Acil Tıp Uzmanı Dr. Orhan Hagi'nin hasta yakınlarının saldırısında yaralandığı belirtildi.

Açıklamada, "Darbe alarak yaralanan doktorumuza, olay yerinde sağlıkçı arkadaşları tarafından ilk müdahale yapılmıştır ve doktorumuzun tedavisi devam etmektedir. Saldırının faili gözaltına alınmış olup, olayla ilgili adli süreç devam etmektedir. Bu tür şiddet olaylarının bir daha yaşanmamasını diliyor, sağlık camiamıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan H.D, adliyeye sevk edildi.

Burnu kırılan ve görev yaptığı hastanede ameliyata alınan doktorun tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...