Doğu'da 738 yerleşime ulaşım sağlanamıyor

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Doğu'da 738 yerleşime ulaşım sağlanamıyor

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Erzurum, Iğdır, Kars, Ağrı ile Erzincan'da 738 yerleşim yerinin yolu yoğun kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapandı.

Doğu Bölgesinde etkisini sert bir şekilde sürdüren kar, yer yer 5 metre yüksekliği bulmuş ve ulaşım yollarını kapatmıştı. Bölgede bir süredir aralıklarla devam eden kar yağışı ve tipi dolayısıyla ulaşımda aksamalar yaşanıyor. Erzurum, Iğdır, Kars, Ağrı ile Erzincan illerinde tipi ve kar nedeniyle 738 yerleşim yerine ulaşım sağlanamıyor. 

ERZURUM'DA 474 YERLEŞİM YERİNİN YOLLARI KAPANDI

Yüksek kesimlerinde tipinin etkili olduğu Erzurum'da, kırsaldaki 474 mahalle ve mezranın yolunda ulaşım gerçekleştirilemiyor.

Büyükşehir Belediyesinin 1000 kişilik dev ekibiyle kapalı yolların açılması için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Karayolları 12. Bölge Müdürlüğü ekipleri de ana arterler ve şehirler arası yollarda buzlanmaya karşı tuzlama çalışmasını sürdürüyor.

Doğu'da 738 yerleşime ulaşım sağlanamıyorDoğu Bölgesinde etkili olan yoğun kar ve tipi nedeniyle birçok ilde 738 yerleşim yerinin yolları ulaşıma kapandı.

DİĞER İLLERDE İSE 264 YERE ULAŞIM SAĞLANAMIYOR

Olumsuz hava koşulları nedeniyle Iğdır'da 24, Kars'ta 11, Ağrı'da 87 ve Erzincan'da ise 142 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapalı bulunuyor.

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...