Doğubeyazıt destanı!

Doğubeyazıt destanı!

GÜNDEM Haberleri

Ağrı Doğubeyazıt kırsalında jandarma komando birlikleri teröristlere operasyon düzenledi, üç terörist etkisiz hâle getirildi. Operasyona üç senelik kahraman bir uzman çavuşun başarısı damga vurdu.

Çavuşun teröristleri tek başına imha ettiği ortaya çıktı. PKK'lılar güvenlik güçlerine ait zırhlı araca saldırı düzenledi. İlk ateşle birlikte kirpi şoförü serinkanlılıkla aracı uygun bir yerde durdurdu. Tim araçtan inerken aracın silahçısı da termal kamera ile etrafı gözetlemeye koyuldu. Bu esnada bir teröristin ayağa kalkıp roket ile nişan aldığını fark etti. Terörist ateş edene kadar uzman çavuş, haini başından vurarak etkisiz hâle getirdi. Elli metrede iki haini, 200 metrede üçüncü teröristi vurdu. Mehmetçiğe pusu kurmaya çalışan hainler ava giderken avlandı. Teröristlerin üzerinde iki adet roketatar ve mühimmat ele geçirildi. Bu arada Tunceli'nin Ovacık ilçesi kırsalında düzenlenen operasyonda PKK'lı üç terörist etkisiz hâle getirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...