Doğanay Güzelgün'ü ezen sürücü 71 gün sonra teslim oldu 

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı - Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı - Anadolu Ajansı

İstanbul Kadıköy'de bisikletli Doğanay Güzelgün'e çarparak ölümüne neden olan sürücü Temel Ünlü (24), 71 günlük kaçışın ardından teslim oldu. Ünlü çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul Kadıköy Bostancı sahil yolunda 18 Temmuz sabah 05.30 sıralarında acı bir kaza meydana geldi. Yolda bisikletiyle ilerleyen 51 yaşındaki Doğanay Güzelgün'e bir otomobil çarptı. Güzelgün hayatını kaybederken sürücü olay yerinden kaçtı.

ARKADAŞLARI İTİRAF ETTİ

Güvenlik güçleri şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Araçta bulunan Ceren K. ile Mehmet Can Ç. polise teslim oldu. İkili, arabayı Temel Ünlü (24) adlı kişinin kullandığını iddia etti. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkeme tarafından serbest bırakılırken polis, Ünlü'nün peşine düştü.

SUÇ DOSYASI KABARIK

Zanlı ise kazanın üzerinden geçen 71 günün ardından ortaya çıktı. Anadolu Adliyesi'ne giden Ünlü gözaltına alındı. Şahsın 17 suç kaydı olduğu belirlendi. Temel Ünlü, Sulh Ceza Hakimliği tarafından 'taksirle ölüme neden olma' suçundan tutuklanarak Maltepe Cezaevi'ne gönderildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı - Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...