Doğan ve Temadur Konaç çifti 109 saat sonra enkazdan sağ çıkarıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Doğan ve Temadur Konaç çifti 109 saat sonra enkazdan sağ çıkarıldı

GÜNDEM Haberleri

Depremin 5. gününde umutlandıran haberler peş peşe geliyor. Hatay'da Doğan ve Temadur Konaç çifti kaldıkları enkazın altından tam 109 saat sonra sağ olarak çıkarıldı.

Kahramanmaraş'ta pazartesi günü 9 saat arayla iki büyük deprem meydana geldi. İlk deprem Pazarcık ilçesinde saat 04.17'de yaşandı. 10 ilimizi yerle bir eden depremin büyüklüğü 7,7 olarak ölçüldü. Hemen ardından saat 13.24'te 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha oldu. Son bilgilere göre 19 bin 388 vatandaşımız hayatını kaybetti, 75 bin 523 kişi ise yaralandı. Umutlar kesilmedi depremin 5. gününde enkaz altındakileri arama kurtarma çalışmaları devam diyor. Depremden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay'da arama kurtarma çalışmaları canla başla devam ediyor. 

BU VİDEO DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR

KARI KOCA 109 SAAT SONRA ENKAZDAN SAĞ ÇIKARILDI

General Şükrü Kanatlı Mahallesi'nde arama çalışması yapan ekipler, ses tespit ettikleri binanın enkazında birden fazla kişinin hayatta olduğunu belirledi. Ekipler, sesin geldiği noktada saatler süren çalışmanın ardından 50'li yaşlardaki Doğan ve Temadur Konaç'ı, depremden 109 saat sonra enkazdan sağ çıkardı. Yaralılar, 112 Acil Servis personelince hastaneye kaldırıldı. Vatandaşlar ekipleri alkışlayarak kutladı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...