Doğan Güreş'in cenazesinde sürpriz isim

Doğan Güreş'in cenazesinde sürpriz isim

GÜNDEM Haberleri

Genelkurmay Eski Başkanı Orgeneral Doğan Güreş'in cenazesine, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve dönemin Başbakanı Tansu Çiller de katıldı.

Genelkurmay eski Başkanı emekli Orgeneral Doğan Güreş için Ankara'da cenaze töreni düzenlendi.

CENAZE NAMAZINA DEVLETİN ZİRVESİ DE KATILDI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan programında olmamasına rağmen cenaze töreninde yer aldı.Törende, Meclis Başkanı Cemil çiçek, çok sayıda bakan, eski başbakan Tansu Çiller, Genelkurmay eski başkanları Hilmi Özkök ve Işık Koşaner, Genelkurmay başkanı Org. Necdet Özel ve kuvvet komutanları hazır bulundu.

Doğan Güreş'in cenazesinde sürpriz isim

ÇİLLER: TÜRKİYE VATANSEVER BİR EVLADINI KAYBETTİ
Cenazeye bir dönem Güreş'e en yakın isimlerden olan eski Başbakan Tansu Çiller de katıldı. Çiller, "Türkiye vatansever bir evladını kaybetti" dedi.

ÇİLLER DÖNEMİNİN TAK-ŞAK PAŞASI
Emekli Orgeneral Doğan Güreş, Tansu Çiller döneminde Genelkurmay Başkanlığı görevini yürütürken, "Tansu hanım tak diye emrediyor, ben de şak diye yapıyorum" sözleri yüzünden "TAK-ŞAK PAŞA" olarak anılıyordu.Güreş'in cenazesi Kocatepe Camii'nde öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Cebeci Asri Mezarlığı'nda toprağa verilecek.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...