Diyarbakır'dan acı haber geldi! AFAD ekipleri iki kişinin cansız bedenini çıkardı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki depremde Diyarbakır’da da yıkım meydana gelmişti. Bunu ardından ekipler Diyarbakır'da da seferber olmuş ve göçük altındakileri çıkarmak için canla başla çalışmaya devam ederken acı haber geldi. Ekipler 2 kişinin cansız bedenine ulaştı.

Kahramanmaraş'ta yaşanan 7.7'lik ve 7.5'lik deprem yalnızca bu noktada değil, çevre illerde de büyük hasara enden oldu. Etkilenen illerden biri de Diyarbakır. Burada birçok bina yıkılmış ve çok sayıda vatanhdaş göçük altında kalmıştı.

Diyarbakır’da yıkılan binaların enkazında arama kurtarma çalışması yapan Muş İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri Bağlar ilçesinde çöken bir apartmanın enkazından iki kişinin cansız bedenine ulaştı. Enkazdan çıkarılan vatandaşların cansız bedenleri hastane morguna kaldırıldı.(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...