Diyarbakır’daki kanlı arazi kavgasına 3 tutuklama! 16 şüpheli aranıyor…

- Güncelleme:
Diyarbakır’daki kanlı arazi kavgasına 3 tutuklama! 16 şüpheli aranıyor…

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır’da arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada 9 kişi hayatını kaybederken 2 kişi yaralanmıştı. Katliam gibi kavgada yeni gelişme yaşandı. Olayla ilgili 3 kişi tutuklanırken 16 şüphelinin yakalanması için arama çalışmaları sürüyor.

Bismil Cumhuriyet Başsavcılığının, ilçeye bağlı Serçeler köyünde 15 Haziran'da iki aile arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan, 9 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı olayla ilgili soruşturması sürüyor. Üç savcının görevlendirildiği soruşturma çerçevesinde, olaya karıştığı tespit edilen 26 şüphelinin yakalanması için güvenlik güçlerince yürütülen çalışmalarda 10 şüpheli gözaltına alındı.

Diyarbakır’daki kanlı arazi kavgasına 3 tutuklama! 16 şüpheli aranıyor…

3 TUTUKLAMA 16 ŞÜPHELİ ARANIYOR

Jandarmadaki işlemlerin ardından sevk edildiği adliyede nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarılan 7 şüpheliden 3'ü tutuklandı, 4’ü serbest bırakıldı. 1 şüphelinin jandarmadaki işlemleri sürüyor. Kavgada yaralanan 2 şüphelinin ise tedavisi devam ediyor. 16 şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...