Diyarbakır'da terörün finans kaynağına darbe: 1 ton 148 kg esrar ele geçirildi

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Diyarbakır'da terörün finans kaynağına darbe: 1 ton 148 kg esrar ele geçirildi

Gündem Haberleri  / Anadolu Ajansı

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde terör örgütleri ile mücadele kapsamında düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 1 ton 148 kilogram esrar ve 606 kök Hint keneviri ele geçirilirken 4 şüpheli yakalandı.

Terör örgütleri ile mücadele yurdun tüm noktalarında titizlikle sürerken terörün finans kaynağı da hedefler arasında yer alıyor. Uyuşturucu ve çeşitli maddeler ile maddi kaynak oluşturan teröre Diyarbakır'da darbe vuruldu.

Diyarbakır Valiliği taradından yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, terör örgütü ile yasa dışı uyuşturucu üretimi ve ticareti yapanlar arasındaki bağı somut delillerle ortaya koymak için çalışmalarını sürdürüyor.

Lice'nin Yalaza, Baharlar ve Yorulmaz mahallelerinde başarıyla tamamlanan Şehit Jandarma Uzman Çavuş Uğur Kartay Operasyonu'nda, 9 noktada 506 kilogram kubar esrar, 642 kilogram toz esrar ve 606 kök Hint keneviri ele geçirildi, 4 kişi gözaltına alındı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...