Diyarbakır'da Nevruz kutlamaları başladı

/ Kaynak: İHA
Diyarbakır'da Nevruz kutlamaları başladı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Diyarbakır'da Nevruz kutlamaları sabah saatlerinde başladı. Nevruz kutlamalarının yapılacağı alana gelmeye başlayan vatandaşlar, üst aramasından sonra içeriye alınıyor. Nevruz alanında sıkı güvenlik önlemleri dikkat çekerken, katılımcılar davul zurna eşliğinde halay çekiyorlar.

Diyarbakır'da Nevruz kutlamaları sabah saatlerinde başladı. nbsp;
Nevruz kutlamalarının yapılacağı alana gelmeye başlayan vatandaşlar, üst aramasından sonra içeriye alınıyor. Nevruz alanında sıkı güvenlik önlemleri dikkat çekerken, katılımcılar davul zurna eşliğinde halay çekiyorlar.
Bu arada, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi otobüsleri, şehrin muhtelif noktalarından kutlamalara katılacak vatandaşları ücretsiz olarak alana taşıyor.
Diğer yandan, Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven, telsiz anonsuyla Nevruz Bayramını kutladı. Ayrıca emniyet güçlerinden, kanunlar çerçevesinde hareket etmelerini istedi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...