Diyarbakır'da 'Narko-terör' operasyonu! 1 ton 354 kilo esrar ele geçirildi: 6 gözaltı var

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Diyarbakır'da 'Narko-terör' operasyonu! 1 ton 354 kilo esrar ele geçirildi: 6 gözaltı var

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde zehir tacirlerine 'Şehit Jandarma Er Mustafa Özkan Narko-terör Operasyonu' ile darbe vuruldu. 61 ayrı noktaya düzenlenen operasyonda 1 ton 354 kilo esrar, 122 bin 800 kök skunk ve kenevir ele geçirilirken 6 şüpheli gözaltına alındı.

Uyuşturucu ile mücadele kapsamında devam eden operasyonlar ile zehir tacirlerine ağır darbeler vuruluyor. Ardı arkası kesilmeyen operasyonlardan biri de Diyarbakır'da düzenlendi ve 1.5 tona yakın uyuşturucu ele geçirildi. 

Konuyla ilgili Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca Kulp ilçesi Çağlayan Mahallesi kırsalında icra edilen Şehit Jandarma Er Mustafa Özkan Narko-terör Operasyonu başarıyla tamamlandı.

61 NOKTADA 6 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Söz konusu operasyonda; 61 ayrı noktada, 1 ton 327 kilogram kubar esrar, 27 kilogram toz esrar, bin kök skunk bitkisi,121 bin 800 kök kenevir bitkisi ve 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilerek 6 şüpheli gözaltına alındı. Ele geçirilen uyuşturucu maddeler muhafaza altına alınarak kenevir ve skunk bitkilerinden numune alınmasını müteakip yerinde imha edildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...