Diyarbakır'da kan davalı iki aile çatıştı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde aralarında kan davası olduğu öğrenilen iki aile sokak ortasında silahlarla çatıştı. Olayda 3 kişi canından oldu, 1 kişi de yaralandı. Güvenlik güçleri 2 kişiyi gözaltına aldı.

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde kan davalı iki aile arasında çatışma çıktı. Korkunç olay, ilçeye bağlı Dumlupınar Mahallesi, 802'nci Sokak'ta meydana geldi.

KURŞUN YAĞDIRDILAR

Gümürcü ve Tekin aileleri yolda araçlarıyla ilerlerken karşı karşıya geldi. Araçlarından inen taraflar birbirlerine ateş açtı. Yapılan ihbar sonrası bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri geldi.

İKİ GENÇ OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Yapılan kontrolde 22 yaşındaki Recep Gümürcü ile Hisamettin Tekin'in hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralanan Meydin Gümürcü ve Sedat Tekin ise ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. 

BİR ÖLÜM HABERİ DE HASTANEDEN GELDİ

Durumu ağır olan Meydin Gümürcü doktorların çabalarına rağmen hayata tutunmayı başaramadı. Acı haberi alan yakınları hastane önünde sinir krizi geçirdi. Sedat Tekin tedavisi sürerken güvenlik güçleri 2 şüpheliyi gözaltına aldı. 

BİR ŞAKAYLA BAŞLADI...

Bu arada, aileler arasındaki husumetin geçen sene başladığı öğrenildi. İddiaya göre iki aileden iki arkadaş, şakanın dozu kaçınca kavga etti. Bunun sonucunda biri öldü, biri hapse girdi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...