Diyarbakır'da feci kaza! Taziyeden dönerken can verdiler

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Diyarbakır-Şanlıurfa yolunda taziyeden dönen ailenin bulunduğu otomobil, yol kenarındaki kamyonete çarptı. Feci kazada aynı aileden 3 kişi hayatını kaybederken 4 kişi de yaralandı.

Diyarbakır'da taziyeden dönen aileyi taşıyan otomobilin, yol kenarındaki kamyonete çarptığı kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 2’si ağır 4 kişi de yaralandı. Feci kaza, saat 17.00 sıralarında Ergani ilçesine bağlı kırsal Demirli Mahallesi mevkii Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolu üzerinde yaşandı.

TAZİYEDEN DÖNÜYORLARDI

Bir yakınlarının taziyesinden dönen ailenin içerisinde bulunduğu Ahmet T. idaresindeki otomobil, lastiği patladığı için  yol kenarında duran Fatih M.'ye ait kamyonete çarptı. Kazayı görenler durumu hemen yetkililere haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

AYNI AİLEDEN 3 KİŞİ CANINDAN OLDU

Sağlık ekipleri, otomobilin sürücüsü Ahmet Tekin (53), O.Ç. (39) ve R.T.’nin (45) olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada otomobilde bulunan A.T. ve K.Ç. ile kamyonet sürücüsü Fatih M. ve H.K. yaralandı. Yaralılar ilk müdahalesinin ardından ambulansla kentteki hastanelere kaldırıldı. A.T. ile K.Ç.’nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Hayatını kaybedenlerin cenazeleri, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...