Diyarbakır'da evlat nöbetinde bin 513'üncü gün: Çocuğumun peşini dağda tek bir çocuk kalmayana kadar bırakmayacağım

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Birçok farklı şehirden gelerek Diyarbakır'da HDP il binası önünde, dağa kaçırılan çocuklarına "dön" çağrısında bulunan annelerden Fadime Aksu'nun söyledikleri dikkat çekti. Anne Aksu, "Çocuğumun peşini dağda tek bir çocuk kalmayana kadar bırakmayacağım" dedi. 

Çocukları, terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan anneler Diyarbakır'daki HDP il binası önünde bir araya gelmeye kararlılıkla devam ediyor. 3 Eylül 2019'da başlayan eylemde bin 513'üncü gün geride kaldı. Bu süreçte 46 anne evladına kavuştu.

Bugün de devam eden evlat nöbetinde anneler evlatlarına bir kez daha 'teslim ol' çağrısında bulundu.

Diyarbakır'da evlat nöbetinde bin 513'üncü gün: Çocuğumun peşini dağda tek bir çocuk kalmayana kadar bırakmayacağım

"DAĞDA TEK BİR ÇOCUK KALMAYANA KADAR BIRAKMAYACAĞIM"

Çocuğu Eren’den 10 senedir haber alamadığını söyleyen Fadime Aksu, dağda tek bir çocuk kalmayana kadar çocuğunun peşini bırakmayacağını söyledi.

Oğlu Eren'e ‘teslim ol’ çağrısında bulunan Aksu, oğluna “5 yıldır burada eylem yapıyorum, 10 yıldır oğlumdan hiçbir şekilde haber alamıyorum. Ben çocuğumun peşini dağda tek bir çocuk kalmayana kadar bırakmayacağım. Oğlum Eren ne olursun gel, seni çok özledim. Orası sana göre değil. Oğlum sana kötü örnek oralar. Ablaların, ağabeyin hepsi seni bekliyor dön gel Erenim.” diye seslendi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...