Diyarbakır’da dev operasyon: Yüzlerce kilo uyuşturucu ele geçirildi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Diyarbakır’da dev operasyon: Yüzlerce kilo uyuşturucu ele geçirildi

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Son dakika haberleri: Diyarbakır’da gerçekleştirilen Eren Huzur İlkbahar-Yaz Şehit Jandarma Uzman Çavuş Özkan Bilgiç operasyonunda 435 kilogram esrar ve 632 bin 120 kök esrar bitkisi ele geçirildi. Diyarbakır Valiliği yapılan operasyonla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde gerçekleştirilen Eren Huzur İlkbahar-Yaz Şehit Jandarma Uzman Çavuş Özkan Bilgiç operasyonunda 435 kilogram esrar ve 632 bin 120 kök esrar bitkisi ele geçirildi.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığınca bölücü terör örgütü ile yasadışı uyuşturucu üretimi ve ticareti yapanlar arasında var olan bağı somut deliller ile ortaya koymak, operasyon bölgesi içerisinde saklanan uyuşturucu maddeleri ve bunları gizleyenleri bularak adalete teslim etmek maksadıyla Lice ilçesi Birlik mahallesi kırsalında Eren Huzur İlkbahar-Yaz Şehit Jandarma Uzman Çavuş Özkan Bilgiç operasyonu düzenlendi.

Söz konusu operasyonda; 38 kilogram toz esrar, 397 kilogram kubar esrar olmak üzere toplam 435 kilogram esrar maddesi, 332 bin 920 kök kenevir bitkisi ve 299 bin 200 kök skunk bitkisi olmak üzere toplam 632 bin 120 kök esrar bitkisi ele geçirildi.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Operasyon çerçevesinde 3 şüphelinin yakalanarak gözaltına alındığı, uyuşturucu maddelerin muhafaza altına alınarak kenevir ve skunk bitkilerinden bir kök numune alınmasına müteakip yerinde imha edildiği belirtildi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...