Diyarbakır'da belediyeden askere 'yol teşekkürü'

/ Kaynak: DHA
Diyarbakır'da belediyeden askere 'yol teşekkürü'

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Diyarbakır Belediyesinin başlattığı yol genişletme çalışmasında belediyenin talebi üzerine 7. Kolordu Komutanlığı ihata duvarını 8- 10 metre geriye çekti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın başlattığı yol genişletme çalışmasında, belediyenin talebi üzerine 7'inci Kolordu Komutanlığı ihata duvarını 8- 10 metre geriye çekti. Milli Savunma Bakanlığı'na bağlı İnşaat emlak Bölge Başkanlığı ile yapılan anlaşma protokolüne göre, yıkılan ihata duvarının yerine, belediye tarafından 2 milyon lira harcamayla yeni bir duvar yapıldı. Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanvekili DBP'li Fırat Anlı, projenin Diyarbakır tarihinde bir ilk olduğunu belirterek, 7'inci Kolordu Komutanlığı ile söz konusu güzergahtaki işyeri ve ev sahiplerine projeye verdikleri destek nedeniyle teşekkür etti.


DİYARBAKIR'A DAVET
Projeye destek ve katkı sundukları için 7'inci Kolordu Komutanlığı, işyerleri, firmalar ve ev sahiplerine teşekkür eden Anlı sözlerini şöyle tamamladı: "Diyarbakır'ın modern bir kent olduğunu kentin girişinde hissetirceğiz. Kentin diğer girişlerinde de bunu yapıyoruz. Türkiye'de yaşayan tüm yurttaşlarımızı Diyarbakır'ı gezmeye, ziyaret etmeye davet ediyoruz. Algılarındaki, televizyonda gördükleri, düşündükleri Diyarbakır'ın çok ötesinde çok farklı, çok güzel, çok tarihli ve çok kütürlü bir şehirle karşılaşacaklar. Kamu kurumlarına, halkımıza, işyeri sahiplerine, sivil insanlara bu çalışmamıza sundukları katkıdan ve verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Bu Diyarbakır açısından geri dönülmez yeni bir güzelliğinde başlangıcı olacaktır."


GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...