Diyarbakır'da 7 terörist askerler tarafından vurularak yakalandı

/ Kaynak: AA
Diyarbakır'da 7 terörist askerler tarafından vurularak yakalandı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Diyarbakır'da eylem için kırsaldan geldiği tespit edilen teröristlere yönelik düzenlenen operasyonda 7 terörist askerler tarafından vurularak yakalandı.

Diyarbakır gerçekleştirilen terör operasyonunda kırsaldan gelen PKK'lılar askerler tarafından vurularak yalanadı. Diyarbakır'da eylem yapmak üzere kırsaldan geldiği tespit edilen teröristlere yönelik düzenlenen operasyonda 7 terörist yaralı yakalandı.AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, güvenlik güçleri olaylara katılmak ve terör eylemlerinde bulunmak üzere örgütün dağ kadrosundan 6 teröristin il merkezine, 2 teröristin de Silvan ilçesine gelerek eylem hazırlığında olduğunu tespit etti.Operasyon gerçekleştiren güvenlik güçleri, il merkezinde teröristleri durdurmak istedi. Teröristlerin ateş açması üzerine güvenlik güçleriyle çatışma çıktı. Çatışmada 6 terörist yaralı yakalandı.
Silvan ilçesinde düzenlenen operasyonda ise güvenlik güçleriyle çatışmaya giren terörislerden 1'i yaralı yakalandı. Diğer teröristin de olay yerinden kaçtığı öğrenildi.
- Mühimmat ele geçirildi
Bağlar ilçesinde düzenlenen operasyonda ise bir otomobilde 5 el bombası, 3 uzun namlulu silah ile 2 tabanca ele geçirildi.
Alınan bilgiye göre, Bağlar İlçesinde IŞİD bahanesiyle düzenlenen izinsiz gösteriler nedeniyle güvenlik önlemini yoğunlaştıran polis, şüphe üzerine durdurduğu bir otomobilde arama yaptı. Aramada, araçta 5 el bombası, 3 uzun namlulu silah ile Glock marka 2 tabanca bulundu.
Otomobildeki 4 kişi gözaltına alındı.


GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...