Diyarbakır BŞB-Galatasaray maçında skandal üstüne skandal

Diyarbakır BŞB-Galatasaray maçında skandal üstüne skandal

GÜNDEM Haberleri

Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray'ın Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'u 4-1 mağlup ettiği maçtan sonra yaşanan skandalların ardı arkası kesilmedi.

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu 3. hafta mücadelesinden Galatasaray, konuk olduğu Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'u 4-1 mağlup ettiği maçtan sonra yaşanan skandalların ardı arkası kesilmedi.

Galatasaray maçından sonra yaşanan güvenlik zaafiyeti skandallara yol açtı. Maçtan sonra soyunma odası koridorunda en az 500 tafatar vardı. İçeri nasıl girdikleri anlaşılamayan bu taraftarlar yüzünden iki takım oyuncuları büyük korku yaşadı.

BASIN TOPLANTI ODASINDA BÜYÜK PANİK
Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu basın toplantısı yaptığı esnada, toplantı odası dışardan kilitlenince büyük panik panik yaşandı. Odanın dışarıdan içeriye girmeye çalışan taraftarları engellemek isteyen stat görevlileri tarafından kilitlendiği öğrenildi. Stat görevlileri toplantı sonunda kapıyı açmaya çalışırken bu kez kapı kolu kırıldı. Bu yüzden Hamza Hamzaoğlu ve gazeteciler içeride 5 dakika mahsur kaldı.

KORİDORDA ARBEDE
Olaylar bununla bitmedi Hamzaoğlu, Hamzaoğlu odadan çıkar çıkmaz en az 15 kişi etrafını sarıp kendisiyle fotoğraf çekilmek isteyince arbede yaşandı.

Galatasaray kafilesi maç sonrası polisin yoğun güvenlik önlemleri altında, İstanbul'a gitmek üzere otobüsle Diyarbakır Hava Limanı'na gitti.


MAÇ SONRASI ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile Galatasaray arasındaki maçın ardından ortalık bir anda savaş alanına döndü. Bir grup polis ekiplerine taşlı saldırıda bulunurken çıkan olaylarda çok sayıda iş yerinin camları kırıldı.

nbsp;Diyarbakır BŞB-Galatasaray maçında skandal üstüne skandal

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu 3. maçında karşılaşan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile Galatasaray maçında başlayan küçük çaplı olaylar maç sonrasına da yansıdı. Maçın bitiş düdüğünün ardından stat çevresinde toplanan bir grup, güvenlik önlemi alan polis ekiplerine taşlı saldırıda bulundu. Saldırının ardından güvenlik güçleri dağılın uyarısına uymayan gruba tazyikli su ile müdahale etti. Güvenlik güçleri ile grup arasında çıkan olaylarda çevrede bulunan birçok iş yerine ait cam kırıldı, park halindeki birçok araç da zarar gördü. Güvenlik güçlerinin müdahalesinin ardından grup dağıldı.

DİYARBAKIR'DA İSTİKLAL MARŞI ISLIKLANDI

GALATASARAY OTOBÜSÜNE TAŞLI SALDIRI


G.SARAY TRİBÜNLERİ KARIŞTI: 1 YARALI
Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor tribünlerinde yer alan 14-15 yaşlarında bir çocuğun Galatasaray taraftarına taş fırlatması ortalığı karıştırdı.

TRİBÜNLERDE TAŞ YAĞMURU
İki tribün arasında taş yağmuru yaşanırken Galatasaray taraftarından bir kişinin kafasına taş isabet ederken maç sonu sağlık görevlileri, ambulans duruma müdahale etti. Saniyeler sonra da hakem Yunus Yıldırım taç atışı sırasında sahaya atılan yabancı maddeler üzerine 1-2 dakika oyunu durdurdu.

ÖRGÜT BAYRAĞI AÇILDI
Maç sonunda Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor tribünlerinde bölücü örgüt bayrağı açıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...