Diyanet Başkanı Erbaş'tan atama bekleyenlere müjde

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Diyanet Başkanı Erbaş'tan atama bekleyenlere müjde

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, geçtiğimiz yıl yapılan sözlü sınavda başarılı olup atama bekleyen adaylara tercih yapabilecekleri müjdesini verdi.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, hem atama bekleyen adaylar hem de 27 Kasım’da yapılacak Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT ) sonrası aday alımıyla ilgili açıklama yaptı. Başkan Erbaş, ocak ayında Sözleşmeli İmam Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur’an Kursu Öğreticisi alımına yönelik gerçekleştirilen sözlü sınavda başarılı olup atama bekleyen adayların tercih yapabilecekleri müjdesini verdi.

TERCİHLER İÇİN TARİH VERDİ

Erbaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi: 3-16 Ocak 2022 tarihlerinde Sözleşmeli İmam Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur’an Kursu Öğreticisi alımına yönelik gerçekleştirdiğimiz sözlü sınavda başarılı olan ve atama bekleyen adaylarımız, 17 Ekim 2022 itibariyle tercih yapabilecekler. Milletimize ve camiamıza hayırlı olsun. 27 Kasım 2022’de yapılacak DHBT sınavının ardından yine Başkanlığımızca Diyanet Akademisi bünyesinde eğitim için Sözleşmeli İmam Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur’an Kursu Öğreticisi aday alımına yönelik sınav gerçekleştirilecek. Bütün adaylarımıza muvaffakiyetler diliyorum.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...