Dışişleri'nden uyarı, 'Lübnan'a gitmeyin'

Dışişleri'nden uyarı, 'Lübnan'a gitmeyin'

GÜNDEM Haberleri

Dışişleri Bakanlığı yaptığı açıklamada Lübnan'a gidecek vatandaşları 'hayati zaruret arzeden bir gerekçe olmadıkça' gitmemeleri konusunda uyardı.

Dışişleri Bakanlığı, internet sitesinde "Yurt Dışı Seyahat Duyuruları" bölümünde, Lübnan'a gidecek Türkiye vatandaşlarını uyardı. Açıklamada, "Vatandaşlarımızın, mevcut durum ışığında, hayati zaruret arzeden bir gerekçe olmadıkça, Lübnan'a seyahat etmekten kaçınmaları uygun olacaktır. Halen Lübnan'da bulunan vatandaşlarımızın ise, dönebiliyorlarsa Türkiye'ye dönmeleri, kalması gerekenlerin ise şahsi güvenlikleri açısından her türlü tedbiri almaları ve müteyakkız bulunmaları önerilmektedir" denildi. Lübnan'ın güneyinde görev yapan Birleşmiş Milletler nbsp;Barış Gücü (UNIFIL) bünyesindeki Türk Birliği, bulunduğu Sur şehrinde güvenlik önlemleri aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...