Dışişleri'nden Pakistan açıklaması: Sosyal medya hesabından duyurdu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Dışişleri'nden Pakistan açıklaması: Sosyal medya hesabından duyurdu

GÜNDEM Haberleri

Dışişleri Bakan Yardımcısı Burak Akçapar, Pakistan Dışişleri Müsteşarı Büyükelçi Asad Majeed Khan ile Türkiye-Pakistan siyasi istişareleri kapsamında Ankara'da görüştü. Görüşme sonrası Dışişleri'nden iki ülkenin siyasi ilişkileriyle ilgili açıklama geldi.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Dışişleri Bakan Yardımcısı Burak Akçapar, Pakistan Dışişleri Müsteşarı Büyükelçi Asad Majeed Khan ile Türkiye-Pakistan siyasi istişareleri kapsamında Ankara'da görüştü.

Bakanlığın Twitter hesabından görüşmeyle ilgili paylaşım yapıldı.

Paylaşımda Akçapar'ın, Khan ile heyetler arası görüşme gerçekleştirdiği bildirildi ve şu notlar kaydedildi;

"DOST KARDEŞ PAKİSTAN'LA..."

"Türkiye-Pakistan siyasi istişareleri, Bakan Yardımcımız Büyükelçi Burak Akçapar ve Pakistan Dışişleri Müsteşarı Büyükelçi Asad Majeed Khan başkanlığındaki heyetler arasında Ankara’da yapılmıştır. İstişarelerde dost ve kardeş Pakistan’la ikili ilişkilerimizin tüm veçheleriyle bölgesel ve uluslararası gelişmeler görüşülmüş, Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyinin müstakbel toplantısının hazırlıkları ele alınmıştır."

PAKİSTAN BAŞBAKANININ ERDOĞAN'A HEDİYESİ GÜNDEM OLMUŞTU

28 Mayıs oylaması sonrasında üçüncü dönem cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan’ın aynı hafta sonu düzenlenen yemin törenine katılan isimlerden biri olan Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif olmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yemin törenine katılan Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif'in Erdoğan'a hediyesi gündem olmuş; Pakistan'dan hediye olarak "mango" getirdiğini söyleyen Şerif'in Erdoğan çiftiyle yaptığı sohbet dikkat çekmişti.

Dışişleri'nden Pakistan açıklaması: Sosyal medya hesabından duyurdu

Kaynak: Anadolu Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...