Dışişleri'nden Libya’ya taziye mesajı: Her türlü desteğe hazırız

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Dışişleri'nden Libya’ya taziye mesajı: Her türlü desteğe hazırız

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Dışişleri Bakanlığı, Libya’yı etkileyen kasırgada hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayımladı. Mesajda, "Türkiye, her zaman olduğu gibi bu doğal afet karşısında da kardeş Libya’ya her türlü desteği sağlamaya hazırdır" ifadeleri yer aldı.

Orta Akdeniz'de etkili olan "Daniel" kasırgası Libya'nın Bingazi, Beyda, Merc, Suse ve Derne kentlerini de etkiledi. Yaşanan sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı her dakika yükseldi. Dışişleri Bakanlığı, Libya’da hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayımladı. 

BU VİDEO DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR

"HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ"

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, “Libya’yı dünden bu yana etkisi altına alan ve ülkenin özellikle doğu kıyılarını vuran Daniel Kasırgası nedeniyle çok sayıda Libyalı kardeşimizin hayatını kaybetmesinden derin üzüntü duyuyoruz. Dost ve kardeş Libya halkına ve Libya’ya başsağlığı, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Türkiye, her zaman olduğu gibi bu doğal afet karşısında da kardeş Libya’ya her türlü desteği sağlamaya hazırdır” denildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...