Dışişleri'ndan BM Afganistan Yardım Misyonu çalışanlarına yapılan saldırıya kınama

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Dışişleri'ndan BM Afganistan Yardım Misyonu çalışanlarına yapılan saldırıya kınama

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Dışişleri Bakanlığından BM Afganistan Yardım Misyonu çalışanlarını taşıyan araca yönelik yapılan terör saldırısıyla ilgili olarak, "Bu menfur terör eylemini şiddetle kınıyoruz, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyor, BM camiasının acısını paylaşıyoruz" denildi.

Dışişleri Bakanlığı, BM Afganistan Yardım Misyonu (UNAMA) çalışanlarını taşıyan araca yönelik gerçekleştirilen terör saldırısı ile ilgili olarak yazılı bir açıklama yayınladı.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"BM Afganistan Yardım Misyonu (UNAMA) çalışanlarını taşıyan bir araca yönelik 11 Şubat'ta Kabil’de düzenlenen terör saldırısında 5 koruma görevlisinin hayatını kaybettiği büyük bir üzüntüyle öğrenilmiştir. Bu menfur terör eylemini şiddetle kınıyoruz, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyor, BM camiasının acısını paylaşıyoruz."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...