Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail ve Filistin’deki Türk vatandaşlarına uyarı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail ve Filistin’deki Türk vatandaşlarına uyarı

GÜNDEM Haberleri  / Haber Merkezi

Dişileri Bakanlığı İsrail ve Filistin’deki Türk vatandaşlara ilişkin uyarıda bulundu. Bakanlık sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Vatandaşlarımızın güvenli kapalı alanlarda kalmaya devam etmeleri yararlı olacaktır.” ifadelerine yer verdi.

Muhabir: Makbule Dilagah Metecan

Dışişleri Bakanlığı, Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin Kassam Tugayları'nın abluka altındaki Gazze Şeridi'nden İsrail'e başlattığı saldırılara karşı Türk vatandaşlarını uyardı. Dışişleri Bakanlığı X sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşım yaptı.

Bakanlığın yaptığı açıklamada İsrail ve Filistin'deki gelişmelerin yakından takip edildiği belirtilerek, "Vatandaşlarımızın güvenli kapalı alanlarda kalmaya devam etmeleri yararlı olacaktır. Gelişmeler için Tel Aviv Büyükelçiliğimiz, Kudüs Başkonsolosluğumuz ile Bakanlığımızın resmi web sayfaları ile sosyal medya hesaplarını takip etmeniz tavsiye olunur." ifadeleri kullanıldı.

ACİL DURUM NUMARALARI

Bakanlık, acil durumlar için Türkiye'nin Kudüs Başkonsolosluğunun nöbetçi/acil durum telefonu "+972 54 660 62 10", Türkiye'nin Tel Aviv Büyükelçiliğinin nöbetçi/acil durum telefonu "+972 52 248 66 47" ile Konsolosluk çağrı merkezinin "+90 312 292 29 29" telefon numaralarını paylaştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...