Dışişleri Bakanı Sinirlioğlu'ndan Afganistan açıklaması

/ Kaynak: AA
Dışişleri Bakanı Sinirlioğlu'ndan Afganistan açıklaması

GÜNDEM Haberleri  / AA

Dışişleri Bakanı Sinirlioğlu, Afganistan ve Pakistanlı mevkidaşlarına başsağlığı diledi, işbirliği ve yardıma hazır olduklarını söyledi

Dışişleri Bakanı Feridun Sinirlioğlu, Afganistan ve Pakistanlı mevkidaşlarını arayarak depremin yaralarının sarılmasında işbirliği ve yardıma hazır olduklarını belirtti.
Diplomatik kaynaklar, Sinirlioğlu'nun Afganistan'da dün meydana gelen ve Pakistan'ı da etkileyen deprem felaketi nedeniyle Afganistan Dışişleri Bakanı Selahaddin Rabbani ve Pakistan Başbakanının Ulusal Güvenlik ve Dışişleri Bakanı Sertaç Aziz'i bugün telefonla arayarak başsağlığı dilediğini bildirdi.
Sinirlioğlu'nun mevkidaşlarına Türkiye'nin başta Türk Kızılayı, Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) olmak üzere tüm kurumlarıyla depremin yaralarının sarılması için işbirliği ve yardıma hazır olduğunu ifade ettiği bildirildi.


GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...