Dinlenmek için banka oturdu, bir daha kalkamadı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Dinlenmek için banka oturdu, bir daha kalkamadı

GÜNDEM Haberleri

Afyonkarahisar'da bir şahıs dinlenmek için banka oturduğu sırada hayatını kaybetti. Adamı uyandırmak için uğraşan çevredeki vatandaşlar tepki alamayınca şahsın öldüğünü fark ettiler.

Afyonkarahisar’da bir şahıs dinlenmek için oturduğu bankta hayatını kaybetti. Şahsın öldüğünü ise çevreden geçenler bir süre uyandırmak için uğraştıklarında fark etti. Adamı uyandırmak için elinden geleni yapan vatandaşlar, tepki alamayınca adamın hayatını kaybettiğini anladılar.

UYANMAYINCA NABZINI KONTROL ETTİLER

İhlas Haber Ajansının haberine göre; Olay, Emirdağ ilçe merkezindeki Uzun Çarşı’da meydana geldi. Bankta dinlenmek için oturan şahsın bir süre hareketsiz durmasından şüphelenen çevre esnafı ve vatandaşlar adamın yanına giderek uyandırmaya çalıştı. Ancak vatandaşların müdahalesine tepkisiz kalan ve uyanmayan adamın nabzı kontrol edildiğinde atmadığı fark edilince bu sefer vatandaşlar Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi. Herkes hayretler içinde 112 Acil Servis Ekibi'nin gelmesini bekledi.

Dinlenmek için banka oturdu, bir daha kalkamadı

KALP KRİZİ GEÇİRDİĞİ TAHMİN EDİLİYOR

İhbar üzerine kısa süre içinde olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri vatandaşın öldüğünü tespit etti. Olay sonrası polis tarafından başlatılan incelemede şahsın isminin Hasan K., olduğu tespit edildi. Şahsın dinlenirken geçirdiği kalp krizi sonrası ölmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Gürbüz Sönmez isimli esnaf, her şeyin bir anda olduğunu kaydederek, “Bankta yaşlı bir ağabeyimiz rahatsızlandı. Daha sonra çevredekilerin 112 Acil servisi aradı. Sonra onlar gelip götürdü ve rahmetli olduğunu öğrendik” ifadelerinde bulundu. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...