Dicle Üniversitesinde dekan yardımcısı, eski öğrenci tarafından odasında bıçaklandı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Dicle Üniversitesinde dekan yardımcısı, eski öğrenci tarafından odasında bıçaklandı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Dicle Üniversitesinde korkunç bir olay yaşandı. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Yunus Yılmaz, üniversite odasında bir kız öğrenci tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Yılmaz hastaneye kaldırılırken saldırgan kız ise güvenlik tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

2 yıl önce mezun olan öğrenci dekan yardımcısının odasına gelerek dehşet saçtı. Sabah saat 10.30 sıralarında Dicle Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde yaşanan olayda iki yıl önce fakülteden mezun olduğu öğrenilen bir kız öğrenci, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Yunus Yılmaz’ın odasına girdi.

YEMEK BIÇAĞIYLA DEKAN YARDIMCISINI BIÇAKLADI

Henüz belirlenemeyen çantasından yemek bıçağını çıkaran kız öğrenci, Yılmaz’a saldırdı. Saldırıda başından yaralanan Yılmaz, Dicle Üniversitesi Hastaneleri’ne kaldırıldı. Saldırgan, fakültenin güvenlik personelince yakalanarak polis ekiplerine teslim edildi. Gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...